Θεατρική Παράσταση «Ο Κλέαρχος η Μαρίνα & ο Κοντός»

Θεατρική Παράσταση «Ο Κλέαρχος η Μαρίνα & ο Κοντός»

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ » Ο ΚΛΕΑΡΧΟΣ Η ΜΑΡΙΝΑ & Ο ΚΟΝΤΟΣ»
Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 η Θεατρική Ομάδα της »Μέριμνας» παρουσίασε στην αίθουσα Πλειάδες του Πνευματικού Κέντρου ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ την θεατρική παράσταση «Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο Κοντός». Μια κωμωδία του Νίκου Τσιφόρου παραγωγής 1961 με πλούσιες ατάκες, που με την συλλογική μας προσπάθεια και με την καθοδήγηση της θεατρολόγου μας κ. Τόνιας Παπαδάκη χάρισε άφθονο γέλιο στους θεατές, που έσπευσαν από νωρίς να γεμίσουν την αίθουσα και να μας χειροκροτήσουν.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης που κατάφεραν να αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο το έργο :

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Τόνια Παπαδάκη
ΚΛΕΑΡΧΟΣ : Γιώργος Λιβάνιος
ΜΑΡΙΝΑ : Μαρούλα Ρουσάκη
ΚΟΝΤΟΣ : Μαρία Αναστασοπούλου
ΗΡΩ: Μαρίνα Παπανικολάου
ΡΕΑ : Νέλλη Μπούτση
ΛΑΖΑΡΟΣ : Βασίλης Σβορώνος
ΛΙΑ : Ειρήνη Μανωλούδη
ΝΤΙΜΗΣ : Άννα Οικονομίδου
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ : Τριάδα Μαγουλά

Την παράσταση παρακολούθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα : ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Νίκος Χουρσαλάς, η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Πειραιά κ. Νίνα Κασιμάτη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ιωάννα Καλομπράτσου, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Ισότητας και Έμφυλης Βίας κ. Ευγενία Μιχαηλίδου- Μπατμάνογλου, ο Ενεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την τέλεση Πολιτικών Γάμων κ. Νάσος Γαλακτερός, ο τέως Διευθυντής του 18ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού κ. Δημήτρης Κρατημένος καθώς και μέλη της »Ανάσας Ζωής».
Ευχαριστούμε όλους εσάς που παρακολουθήσατε την παράσταση και μας ενθαρρύνατε με το χειροκρότημα σας καθώς και εσάς που δεν μπορέσατε να βρείτε θέση και αποχωρήσατε. Δεσμευόμαστε να επαναλάβουμε την θεατρική μας παράσταση!!!
Το Δ.Σ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *