ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 22/01/2024

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 22/01/2024

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 22/1/2024

Τα μέλη και οι φίλοι της »ΜΕΡΙΜΝΑΣ» με ευχές, θετική ενέργεια και χαμόγελα καλωσορίσαμε την Νέα Χρονιά, με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας.
Ευχαριστούμε όλους εσάς που με την συνεχή παρουσία σας, τιμάτε την πορεία και την προσπάθεια που καταβάλει ο Σύλλογος, ώστε να εκπληρώνει τους Κοινωνικούς και Πολιτιστικούς του σκοπούς.
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Νίκο Χουρσαλά, που παρευρέθηκε στο ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς και μας τίμησε με την παρουσία του, ευχόμενος σε όλους ΚΑΛΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννης Μελάς, Πολιτισμού κ. Ιωάννα Καλομπράτσου, Πολιτικής Προστασίας κ. Λάμπης Τσιρακίδης, ΤΑΠΗ κ. Φίλιππας Θεοφιλίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ευγενία Μιχαηλίδου-Μπατμάνογλου εντεταλμένη σε θέματα Ισότητας & Έμφυλης Βίας και ο κ. Νάσος Γαλακτερός εντεταλμένος στην τέλεση Πολιτικών Γάμων του Δήμου μας. Οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μαρία Αλεξάνδρου- Γιαννακάκη και κ. Γιώργος Βιδάλης. Τον Βουλευτή της Ν.Δ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Μιχάλη Λιβανό λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων εκπροσώπησε η κ. Βάνα Γεωργαντζέλη καθώς και την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Νίνα Κασιμάτη εκπροσώπησε η κ. Σούλα Καραγιάννη.
Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους ο τέως Διευθυντής του 18ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού κ. Δημήτρης Κρατημένος καθώς και μέλη της «Ανάσας Ζωής» κ. Άννα Βατσάκη και κ. Γιώτα Πάνου, η Θεατρολόγος του συλλόγου κ. Τόνια Παπαδάκη και τα μέλη μας που εθελοντικά προσφέρουν τις γνώσεις τους στα Εικαστικά και στο Πλέξιμο κ. Άντα Μαμαλούγκα και κ. Βάσω Κατραμάδου αντίστοιχα.
Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε το 2024 να αποτελέσει μια ακόμη Δημιουργική Χρονιά για όλους μας.
ΚΑΛΗ & ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ
Το Δ.Σ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *