ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΜΕΡΙΜΝΑ»
Την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Επετειακή εκδήλωση των 60 Χρόνων από την ίδρυση της »ΜΕΡΙΜΝΑΣ».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Νίκος Χουρσαλάς, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννης Μελάς, η Εντεταλμένη Δημοτικής Σύμβουλος σε θέματα Ισότητας κ. Ιωάννα Καλομπράτσου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ηλίας Κοσμίδης, οι Βουλευτές Ν.Δ Β’ Πειραιά κ. Γιάννης Τραγάκης και κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος, η Βουλευτής Σύριζα Β’ Πειραιά και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής κ. Νίνα Κασιμάτη, ο κ. Λεωνίδας Νίκας εκπρόσωπος του Βουλευτή Σύριζα Β’ Πειραιά κ. Γιάννη Ραγκούση, η υποψήφια Βουλευτής Σύριζα Β’ Πειραιά κ. Εύη Καρακώστα και ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Β’ Πειραιά κ. Χρήστος Σαλαλές, ο Αντιδήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας και υποψήφιος Βουλευτής Σύριζα Β’ Πειραιά κ. Μιλτιάδης Θεόδοτος, η κ. Σταυρούλα Αλεξάκη πρώην Δημοτική Σύμβουλος Κορυδαλλού. Από την »Ανάσα Ζωής» η Αντιπρόεδρος κ. Ευγενία Μιχαηλίδου – Μπατμάνογλου και η ταμίας κ. Αγγελική Μάγκου. Από την Ένωση Απανταχού Μανιατών η ταμίας Β΄ κ. Χαρούλα Σούμπαση – Πετροπουλάκου και η κ. Σουλτάνα Μιχαηλίδου μέλος του τμήματος Εργαστήρια Τέχνης και Εικαστικών.
Σε αυτή την Επετειακή εκδήλωση του συλλόγου μας, τιμήσαμε με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ που συνήλθε στις 3 Μαρτίου 2023, τα μέλη που επί 3 δεκαετίες διετέλεσαν μέλη Διοικητικών Συμβουλίων της »ΜΕΡΙΜΝΑΣ» και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να δηλώνουν την παρουσία και την στήριξη τους. Η βράβευση των μελών ξεκίνησε με την κ. Αδαμαντία Παττακού, η οποία είχε διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου και ακολούθησαν με αλφαβητική σειρά τα μέλη μας :
Καμινάρη Αικατερίνη
Κάντζια Αικατερίνη
Μπεκύρη Μάρω
Πετρίδου Δέσποινα
Σαλπασαράνη Ειρήνη
Σαλπασαράνη Τζένη
Σαχινίδου Βάσω
Σπανογιάννη Έλλη
Στυλιανού Ευλαμπία
Τελειώνοντας με τις βραβεύσεις των μελών μας συνεχίσαμε με 2 ακόμα τιμητικές διακρίσεις.
Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ τιμήσαμε τον Δήμαρχο της Πόλης μας κ. Νίκο Χουρσαλά για την αδιάλειπτη παρουσία και προσφορά του σε όλες τις εκδηλώσεις της »Μέριμνας». Είναι τιμή για εμάς η συνεχής αναφορά του, στην προσφορά του Συλλόγου μας στην τοπική κοινωνία καθώς και το ότι δεν παραλείπει ποτέ να μας αποκαλεί ως ιστορικό Σύλλογο της πόλης μας και να μας τοποθετεί στη θέση που μας αξίζει.
Τελειώσαμε με την βράβευση ενός ανθρώπου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχει ταυτιστεί με την πορεία της »Μέριμνας». Δεν είναι άλλος από τον σημερινό Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννη Μελά, που επί σειρά πολλών ετών, όπως όλα τα μέλη γνωρίζουν στηρίζει έμπρακτα κάθε εκδήλωση του Συλλόγου μας.
Ακολούθησε ιστορική αναδρομή του συλλόγου μέσα από ένα video, που παρουσίαζε φωτογραφικό υλικό από διάφορες εκδηλώσεις και δράσεις της » ΜΕΡΙΜΝΑΣ» πριν 30 χρόνια μέχρι και σήμερα.

Ευχαριστούμε τα μέλη και τους δασκάλους των τμημάτων Χορωδίας κ. Βασίλη Παπαδόπουλο, Παραδοσιακών χορών κ. Μαρία Καμολίκη και Latin χορών κ. Μαριάννα Γεωργίου για την καθοδήγηση και άρτια οργάνωση του εορταστικού προγράμματος της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Απόστολο Κοφινά, επαγγελματία χορευτή Tango για την συμμετοχή του στην χορογραφία »Milonga Triste» του Hugo Diaz καθώς και την θεατρολόγο μας κ.Τόνια Παπαδάκη για την συμμετοχή της στη χορογραφία »All That Zazz».
Ευχαριστούμε τους μουσικούς που πλαισίωσαν την χορωδία μας: Θάνος Κουϊμτζόγλου και Εύα Τσολομύτη βιολί, Μαριάνθη Ποτηροπούλου φλάουτο και Τάσος Μπάϊκας πιάνο.
Ευχαριστούμε τον Κ. Μάνο Παπαδάκη για την δημιουργία του video, που παρουσίαζε την ιστορική αναδρομή του συλλόγου, καθώς και την κ. Ελένη Μπελιμπασάκη για την όμορφη ηχητική κάλυψη του video.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Κορυδαλλού για την παραχώρηση της αίθουσας, καθώς και τους τεχνικούς ήχου και φωτισμού κ. Γιάννη Κριτούλη και κ. Μάκη Κεσίσογλου.
Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που δώσατε το παρόν σε αυτή την τόσο σημαντική για εμάς Επετειακή εκδήλωση των 60 Χρόνων.
Ευχόμαστε ο Σύλλογος μας να συνεχίσει με την ίδια δυναμικότητα την πορεία του και όλοι εσείς να μας στηρίζετε και για τα επόμενα χρόνια με την ίδια αγάπη που μας δείχνετε έως σήμερα.

Σας ευχαριστούμε.

Το Δ.Σ

Ιστορική αναδρομή του συλλόγου μέσα από ένα video, που παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από διάφορες εκδηλώσεις και δράσεις της » ΜΕΡΙΜΝΑΣ» πριν 30 χρόνια μέχρι και σήμερα.

Πλήρες φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση για την συμπλήρωση 60 χρόνων του γυναικείου εκπολιτιστικού συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *