ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Σε ιδιαίτερη ευχάριστη ατμόσφαιρα, γεμάτη ευχές και αισιοδοξία για το μέλλον, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας.

Μέλη και φίλοι της » ΜΕΡΙΜΝΑΣ » μας τίμησαν για άλλη μια φορά με την παρουσία τους. Η αφοσίωση, η αγάπη και η στήριξή τους αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα, για να συνεχίζουμε την πορεία μας στα δρώμενα της πόλης μας, και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Στο ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Νίκος Χουρσαλάς, ο οποίος αφού έκανε αναφορά στην μακρόχρονη παρουσία και προσφορά του συλλόγου μας στα δρώμενα της πόλης, μας ευχαρίστησε και ευχήθηκε σε όλους ΚΑΛΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκών υποθέσεων και Βουλευτής Σύριζα Β’ Πειραιά κ. Νίνα Κασιμάτη, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Σύριζα Β’ Πειραιά κ. Γιάννης Ραγκούσης, η κ. Σταυρούλα Κελέρη εκπρόσωπος του Βουλευτή Ν.Δ Β’ Πειραιά κ. Γιάννη Τραγάκη, οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννης Μελάς, Καθαριότητας κ. Γεώργιος Γκόγκος και Βρεφονηπιακών Σταθμών κ. Μιχάλης  Λώνας, η Δημοτική Σύμβουλος και υποψήφια Βουλευτής Β’ Πειραιά με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Μαρία Αλεξάνδρου – Γιαννακάκη, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Αναστασία Χρήστου, η Σύμβουλος του Δημάρχου κ. Νέλλη Μοσχονά, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης και υποφήφιος βουλευτής Β΄Πειραιά με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Λεωνίδας Αθανασιάδης, η Αντιπρόεδρος της »Ανάσας Ζωής» κ. Ευγενία Μιχαηλίδου-Μπατμάνογλου και τα μέλη κ. Αγγελική Μάγκου και κ. Μαρία Διακάτου Σιταρά πρώην Δημοτική Σύμβουλος, ο Πρόεδρος Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς & Νήσων κ. Γιάννης Μαρωνίτης ,η Πρόεδρος του Χριστιανικού Συλλόγου Κυριών & Δεσποινίδων Ενορίας Αγίας Τριάδας Νίκαιας κ. Αγγελική Πούμπουρα και μέλη καθώς και ο πρώην Διευθυντής του 18ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού κ. Κρατημένος Δημήτρης και από τον Σύλλογο Ποντίων Κορυδαλλού »Εύξεινος Πόντος» η κ. Αναστασία Σεμερτζίδου.

Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους η θεατρολόγος μας κ. Τόνια Παπαδάκη και τα μέλη μας, που εθελοντικά προσφέρουν τις γνώσεις τους στο μάθημα των εικαστικών και πλεξίματος αντίστοιχα κ. Γιώτα Λεκαράκου και κ. Βάσω Κατραμάδου καθώς και η κ. Άντα Μαμαλούγκα, η οποία ασχολήθηκε αποκλειστικά και με ιδιαίτερη αγάπη, για τα γούρια που δόθηκαν όπως κάθε χρόνο δώρο στα μέλη μας.

Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε σε όλους το 2023 να είναι Χαρούμενο – Ελπιδοφόρο και Δημιουργικό. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!

Το Δ.Σ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *