ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2019

Μέ εορταστικό κλίμα χαράς, παρουσιάσαμε όπως κάθε χρόνο την Χριστουγεννιάτικη γιορτή της << ΜΕΡΙΜΝΑΣ>> στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού στις 15 Δεκεμβρίου 2019.Οι προσπάθειες των μελών και των δασκάλων του συλλόγου μας, έφεραν το καλύτερο αποτέλεσμα.Προσπαθήσαμε και μεταφέραμε την χαρά της έλευσης των Χριστουγέννων, μέσα από τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τους παραδοσιακούς χορούς, τα έθιμα της πατρίδας μας, τα κάλαντα και το χριστουγεννιάτικο σκετς με το τάνγκο. Συγχαρητήρια στα μέλη των τμημάτων χορωδίας, Latin,παραδοσιακών χορών, αλλά και του θεατρικού τμήματος του συλλόγου για την όμορφη εμφάνιση τους . Ευχαριστούμε τους δασκάλους μας, χορωδίας τον πιανίστα και συνθέτη κ. Βασίλη Παπαδόπουλο , παραδοσιακών χορών κ. Μαρία Καμολίκη, Latin χορών κ. Μαριάννα Γεωργίου και την θεατρολόγο μας κ. Τόνια Παπαδάκη, για την άριστη οργάνωση και παρουσίαση της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής. Την εκδήλωση παρακολούθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κορυδαλλού κ. Νίκος Χουρσαλάς, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Γιώργος Δημόπουλος, ο Αντιδήμαρχος για την τοπική οικονομική ανάπτυξη και την ανάδειξη της Πολιτιστικής κληρονομιάς κ. Παναγιώτης Μακρυγιάννης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μερόπη Κατσάνου, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων κ. Φίλιππος Θεοφιλίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Μελάς, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτρης Κρατημένος, μέλη του Δ.Σ του Αθλητικού Οργανισμού κ. Γιώργος Βιδάλης και κ. Αναστάσιος Μάρθας, μέλη της Ανάσας Ζωής καθώς και η Αντιπρόεδρος κ. Ευγενία Μιχαηλίδου – Μπατμάνογλου και ο συγγραφέας και φίλος της <<ΜΕΡΙΜΝΑΣ >>
κ. Δημήτρης Γεωργάς.
Ευχαριστούμε τους μουσικούς που βοήθησαν να υλοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Βιολί έπαιξαν η Εύα Τσολομύτη και ο Θάνος Κουϊμτζόγλου, πιάνο ο Τάσος Μπάϊκας, φλάουτο ο Σταύρος Λουϊζάκης και βιόλα ο Νίκος Φιργιόλας.
Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους της <<ΜΕΡΙΜΝΑΣ>>, που με την παρουσία τους και το ζεστό χειροκρότημα τους, βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης .

Ευχόμαστε η Γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει σε όλους Υγεία-Ευτυχία-Αισιοδοξία-Δύναμη και Αγάπη.
Το Δ.Σ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *